Forside   Nyheter Kundeservice   Kontakt oss

 
Nyheter
15.07.2016

Thalaca of Norway rydder nå lageret for å få plass til nye produkter. Vi er i disse dager i forhandlinger med to større produsenter av smykker, og håper å få salget på dette i Norge. Prøver også å finne en god leverandør for herresmykker og andre duppdingser.

 

 

09.06.2016

Vi vil også satse mer på salg av partivarer for videresalg. Disse varene vil da selvfølgelig ikke selges av Thalaca of Norway, men kun hos nye forhandlere. Dette kan være salg på internett, homeparties, eller for de som allerede er etablert med salg av tilsvarende. Vi vil også prøve å få til en bytteordning slik at varer som ikke blir solgt kan byttes i annet hos oss, og videre til våre leverandører. Dette er noe vi også er i forhandlinger med.

12.08.2015 Da har salget på våre basissmykker i gang, og vi har allerede ny produksjon på en hel produktserie fra halssmykker, armbånd, ørepynt, noen brosjer. Det kommer muligens noen små fine smykker til å henge på nøkkelknippe, lommebok, telefon etc. også fra den nye kolleksjonen, men det må vi se litt på.

Da er det sluttsalg på smykkene vi lanserte for to år siden, og det har gått over all forventning.

18.10.2015

Da er vi i gang med opprydding, og det legges ut fortløpende en masse smykker til en svært redusert pris. Vi har også lagt ut annonser på nettstedet Bloppis. Følg linken under og du vil finne mange gode produkter fra oss der.